Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: «Από το Θεό να το βρείτε αλήτες» - Διέκοψε για τις 10 Μαρτίου το Εφετείο


Διέκοψε για τις 10 Μαρτίου η δίκη στο Εφετείο, για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μια αποτρόπαια δολοφονία από δυο νεαρούς που έγινε το Νοέμβριο του 2018.

Η δίκη διεκόπη μετά από αίτημα του συνηγόρου του Αλβανού κατηγορουμένου-προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία- με την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη να ξεσπά.

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε η Κούλα Τοπαλούδη, μιλώντας για κοροϊδία από την πλευρά των κατηγορουμένων.

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

1 σχόλιο:

  1. Δικαιοσύνη της αργοπορίας και των πολλών παραθύρων και της γραφειοκρατίας για να ξεφεύγει η παρανομία υπό το πρόσχημα των δικαιωμάτων του κατηγορουμένου και εκείνου του κατ επίφαση τεκμήριο γιατί πιο μπροστά η δίκη αρχίζει από την τέταρτη εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News