Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας - 14 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών


Η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι μόνο ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και Παγκόσμια ημέρα συγγενών καρδιοπαθειών.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» που συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα του σχολείου «Μαζί σου γίνομαι καλύτερος» για μια ακόμη χρονιά πλημμύρισαν την περασμένη Πέμπτη την πόλη με κόκκινα μπαλόνια και φυλλάδια που προσφέρθηκαν στον κόσμο, προκειμένου να ενημερώσουν για τις συγγενείς καρδιοπάθειες και να περάσουν το μήνυμα «Ενημερώνομαι-Προλαμβάνω-Θεραπεύω».

Η φετινή μας δράση αφιερώνεται στον Μιχαήλ- Άγγελο που γεννήθηκε σήμερα 14/2/2022 στην Αθήνα και πάσχει από σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια. Οι ευχές μας και οι προσευχές μας είναι μαζί του.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Μαντά στα πλαίσια του προγράμματος Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News