Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Δ. Μπίνος: «0% απορρόφηση για μελέτες το 2021 στο Δήμο Αλμωπίας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια σειρά ζητημάτων έθεσε ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος, κατά τη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας.

Αρχικά, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Ουρούμη και τόνισε πως «ως περιοχή χρωστάμε πολλά στην οικογένεια των Ουρούμηδων».

Στη συνέχεια, επανέφερε το αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για άμεσες και ζωντανές Συνεδριάσεις όλων των θεσμικών οργάνων του Δήμου, για να παραχθεί ουσιαστικός διάλογος για ζωτικής σημασίας ζητήματα του τόπου μας.

Δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στους πληγέντες από τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν την περιοχή μας και ζήτησε να κηρυχθεί ο Δήμος Αλμωπίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση του Χρήστου Μπάτση με τον Σάκη Χατζηδημητρίου, τόνισε ότι «είναι αναφαίρετο το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και της κριτικής από την αντιπολίτευση».

Επίσης, ο κ. Μπίνος χαρακτήρισε «αρνητική» την εικόνα στα οικονομικά του Δήμου Αλμωπίας για το 2021, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία υλοποιήθηκε το 60% για τα έσοδα και 44% για τα έξοδα.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι «οι 713.000 ευρώ που πληρώνουμε για τα έξοδα της Διοίκησης στο Δήμο, δεν έχουν ανάλογο αποτέλεσμα». Ανέφερε πως «από τα 9.961.388 ευρώ για έργα στο Δήμο, απορροφήθηκε το ποσό του 1.009.048 ευρώ, δηλαδή το 10%, ενώ για μελέτες από τα 335.315 ευρώ δεν απορροφήθηκε ούτε ένα ευρώ, δηλαδή το 0%».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Μπίνος είπε πως «η Δημοτική Αρχή πρέπει να μάθει να ακούει περισσότερο από το να μιλάει».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News