Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Αναστάτωση στα σχολεία της Αριδαίας - Φόβοι για μεγάλη διασπορά του κορονοϊού μεταξύ των μαθητών


Μεγάλη είναι η ανησυχία που επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, με τα κρούσματα που έχουν προκύψει κυρίως στα Λύκεια και τα Γυμνάσια της Αριδαίας.

Από το πρωί, βρίσκεται σε εξέλιξη ιχνηλάτηση μεταξύ των μαθητών και των εκπαιδευτικών, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων τόσο στην εστία, όσο και παιδιών που βρίσκονταν στα σχολικά δρομολόγια των λεωφορείων.

Ήδη, από το ΓΕΛ Αριδαίας εκδόθηκε ανακοίνωση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ωστόσο η ανησυχία των γονέων είναι μεγάλη και δικαιολογημένη καθώς τα παιδιά τους -άρα και οι ίδιοι- έχουν γίνει εν δυνάμει επαφές κρουσμάτων χωρίς να το γνωρίζουν.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι σημαντικό να υπάρξει μέριμνα από την πλευρά του Δήμου, ώστε να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους των σχολείων, για να αντιμετωπιστεί η περαιτέρω εξάπλωση.

8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΛΊΤΕς ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ .....ΤΗΛΕΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρήκες εσύ... τηλεκπαιδευση... έχασαν που έχασαν 2 χρόνια μαθήματα να χάσουν και 3ο...

      Διαγραφή
    2. Τα έμαθες τα νέα;Παρανομα με την τηλεκπαίδευση έδιναν προσωπικά δεδομένα. Τηλεκπαιδευση από που;
      Από τα σχολεία δεν υπάρχει δυνατότητα. Κανένα σχολικό Δίκτυο δε σηκώνει όλα τα τμήματα.
      Από τα σπίτια των εκπαιδευτικών; Ο τζαμπας πέθανε. Αγόρασαν από την τσέπη τους πέρσι εξοπλισμό για να μην μπει λουκέτο στην εκπαίδευση και εκτός από του τι έλεγαν τα παπαγαλάκια γι' αυτους εδινε το υπουργείο παράνομα προσωπικα τους δεδομένα.
      Χαιρετίσματα στ Νίκη

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη κιόλας αλλά φαίνεται να έχετε στοιχεία. Για πείτε μας την πηγή σας να μάθουμε κι εμείς για τα προσωπικά δεδομένα που διέρρευσαν. Γιατι οποίος γνωρίζει από κανονες προστασίας προσωπικών δεδομένων ξέρει ότι η ίδια η Αρχή Προστασίας προσωπικων δεδομένων μετά από έρευνα που συνεχίζεται 2χρονια σχεδόν έκρινε νόμιμη τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης. Μη λέμε ότι να ναι κ ότι βρίσκουμε στο ίντερνετ μόνο για να κατηγορήσουμε ότι δεν μας αρέσει προσωπικά , για παιδιά μιλάμε, μη τρομάξουμε τον κόσμο !!!

      Διαγραφή
  2. ανοικτα σχολεία μην ακούτε τους μπαχαλάκηδες του συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ανοιχτά να είναι εσύ το τρένο το έχασες.
      Τον καιρό που έπρεπε έχασες χρονιά στα μικρά νήπια

      Διαγραφή
  3. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΔΗΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΑΣΤΙΚΑ?
    ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
    ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΡΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τα παιδιά κάποιων πολύτεκνων που λένε ασυναρτησίες για τα εμβόλια στα υπόλοιπα παιδιά πως το χειριζόμαστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News