Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Δ. Κυριλίδης: «Κρύβονται οι βουλευτές της Πέλλας μετά τις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ»


Μετά και τις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ η αναξιοπιστία των βουλευτών του Νομού μας διαπιστώνεται για μία ακόμη φορά. Το 100% αποζημίωσης φαίνεται να μετατρέπεται σε 40%. Αυτός είναι και ο δείκτης αντίληψής τους.

Τα ψέμματα της κυβέρνησης δεν έχουν σταματημό, το διάστημα που πραγματοποιείται έλεγχος της λίστας Πέτσα που δόθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ανούσια ευρώ, οι αγρότες μένουν μόνο με τις υποσχέσεις των βουλευτών οι οποίοι με περίσσια σιγουριά διαβεβαίωναν τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας πως θα αποζημιωθεί στον μέγιστο βαθμό.

Να μας πει επιτέλους η κυβέρνηση τους λόγους που υπονομεύει τον αγροτικό κόσμο. Να μας πει τους λόγους που ενώ οι ζημιές ήταν τεράστιες η φορολογία παρέμεινε τόσο υψηλή. Πότε επιτέλους θα πάψει η κυβέρνηση να λεέι ψέμματα;

Δήμος Κυριλίδης

Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων του κόμματος "Έλληνες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News