Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Σωσάνδρα: «Ράγισαν καρδιές» για τον 29χρονο Κώστα - Σε κλίμα οδύνης του είπαν το τελευταίο «αντίο»


Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Λαγούδη, μόλις 29 ετών, το απόγευμα της Τρίτης.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σωσάνδρας, απαρηγόρητη η οικογένειά του και οι φίλοι του, οι οποίοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, ενώ πολύς κόσμος από ολόκληρη την περιοχή μας, με βουρκωμένα μάτια και κρατώντας λουλούδια στα χέρια, του είπαν το «τελευταίο αντίο». Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτή την τραγωδία, η οποία ήρθε μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας μέσα στο νοσοκομείο.

Όλοι γνωρίζαμε ένα χαμογελαστό παιδί με όνειρα για τη ζωή, το οποίο έδωσε μία άνιση μάχη και δυστυχώς κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν.

Να έχει καλό Παράδεισο! Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένειά του, για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτή τη μεγάλη απώλεια!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News