Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμητρα Κόρακα - Θανάσης Γκοντζαμάνης: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές!


Δήμητρα Κόρακα - Θανάσης Γκοντζαμάνης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες μαθητές του Ν. Πέλλας και ιδιαίτερα τους μαθητές των δύο Φροντιστηριών μας στην Αριδαία και την Έδεσσα για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία!

Ιδιαίτερα υπερήφανοι νιώθουμε για τους μαθητές μας που ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ παρόλες τις δυσκολίες της περσινής χρονιάς και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Θ.Τ. Ιατρική (18.585 μόρια)

Κ.Κ. Ιατρική (18.430 μόρια)

Ν.Τ. Μηχανολόγων Μηχανικών (18.450 μόρια)

Ε.Σ. Αρχιτεκτονική (17.050 μόρια)

Ι.Σ. Ευελπίδων (17.010 μόρια)

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η Ε.Β.Ε.

Το 96% των μαθητών μας είναι πλέον φοιτητές! 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News