Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Απόπειρα δολοφονίας του Ζόραν Ζάεφ απέτρεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες


Στην αποκάλυψη ότι οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, προέβη ο δημοσιογράφος Κώστας Μελισσόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο οποίος μίλησε στο MEGA, το περιστατικό έγινε λίγους μήνες μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών το καλοκαίρι του 2018.

«Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με ξένες, πληροφορηθήκαμε ότι απέτρεψαν απόπειρα δολοφονίας του Ζόραν Ζάεφ. Δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο. Η αποκάλυψη αφορά στην κορυφή του παγόβουνου, υπάρχουν πολλές πτυχές της υπόθεσης ακόμα», είπε ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Στα Βαλκάνια αυτή η κουλτούρα ξεκαθαρίσματος πολιτικών λογαριασμών δεν είναι άγνωστη. Όταν υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες σχετικά με ένα σχέδιο δολοφονίας ενός πολιτικού, οι βαλκανικές κυβερνήσεις τις λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους. Ενημέρωσαν το ελληνικό ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση, και η ελληνική κυβέρνηση ενημέρωσε το περιβάλλον Ζάεφ».

4 σχόλια:

  1. οι τούρκοι για παράδειγμα δεν θέλουν τη συμμαχία Ελλάδος -σκοπίων.Τα βρίσκεις με τα Σκόπια και βγάζεις σιγά σιγά την Τουρκία απ τα βαλκάνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Και στηρίζεις έμπρακτα και με σθένος τη Συμφωνία των Πρεσπών.

      Διαγραφή
  2. Αγαπάμε και φροντίζουμε τον φίλο και σύμμαχο και καλό γείτονα Ζόραν.
    ΖΗΤΩ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΏΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News