Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΘ 2021: Κέντρισε τα βλέμματα η Θεοδώρα Τζάκρη (ΦΩΤΟ)


Τις εντυπώσεις έκλεψε η γυναικεία παρουσία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ 2021.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021 και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Από νωρίς όλα ήταν έτοιμα στο συνεδριακό κέντρο για την καθιερωμένη ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης που παραδοσιακά γίνεται μια εβδομάδα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο συνεδριακό κέντρο για να ακούσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, αυτές που ξεχώρισαν για μια ακόμη φορά ήταν οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες.

Με ένα κομψό μωβ φόρεμα η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων. Στις αποχρώσεις του λευκού η ενδυματολογική επιλογή της Θεοδώρας Τζάκρη (βουλευτής Πέλλας). Η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του συζύγου της, Αλέξη Τσίπρα.







 

10 σχόλια:

  1. ελα στη ΝΔ Θοδωρα εσυ θεα το κομμα σου απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος έχει κουράσει
      Μια βουλευτής που νοιάζεται για τα ταγερακια και φροντίζει να τα φωτογραφίζει
      Με αυτά κοα με αυτά 20 χρόνια βολευτινα..

      Πείτε έστω ένα μεγάλο έργο που έφερε στην Πέλλα που την ψηφίζει
      Το ίδιο ισχύει και για άλλους.. Τουλάχιστον εκείνοι δεν φοράνε ταγερακια

      Διαγραφή
    2. πως δεν εφερε συντροφε το "μονομαχία στο Ελ Πάσο" φοβερή ταινία, και εριξε στο καναβάτσιο τον Σήφη χα...χα...χα...

      Διαγραφή
  2. Ντορκα ο Τσιπρας ειπε εγω δεν θα γινω Μητσοτακης χα...χα...χα.... καλα μπορει ο αγραμματος να γινει σαν εκεινον χα...χα.... ο μπουφος ο Αλεξης χα...χα...που κατεστρεψε τη χωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταστράφηκε η χώρα και γελάς ρε χάχα ανθελληνα;

      Διαγραφή
    2. Γεια σου Χαχανούλη.

      Διαγραφή
    3. καταστραφηκε το μυαλο σου βλημα εμενα στ αρχ.... μου καθε μερα κονομαω και ολα πανε καλα εσυ αντε και πνιξου χα...χα...χα...η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει.

      Διαγραφή
  3. Ρε κόσμε της Πέλλας. Αυτά και μερικές εξυπηρετήσεις μπορεί να κάνει. Εσείς βέβαια για να συνεχίσει ψηφίστε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρια δεν σε κανει το συνολακι αλλα το ηθος κ οι πραξεις σου! Ολα γινονται για το φαινεσθαι και για δημοσιες σχεσεις δυστυχως! Αυτο ειναι σημερα η πολιτικη. Ειδικα η δολια η Νοτοπουλου, την οποια οι ψηφοφοροι απορω με ποια κινητρα την ψηφισαν, οτι κ να κανει και βασιλισσα Ελισάβετ να ντυθει πραγματικα δεν μπορει να το υποστηριξει το τοσο "αριστοκρατικο" στυλ κ μαλλον γελειοποιειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News