Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Αττική: Εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί - Τα διόδια μέσα σε ομίχλη καπνού και καύτρες


Η φωτιά στην Αττική καίει εκτός ελέγχου και οι πυροσβέστες δίνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, καθώς οι φλόγες πέρασαν στην απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού, προς το Καπανδρίτι.

Η πύρινη λαίλαπα αργά το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στα διόδια των Αφιδνών και πέρασε στην απέναντι πλευρά, προκαλώντας άμεσο συναγερμό για τον Άγιο Στέφανο, το Καπανδρίτι και τις υπόλοιπες περιοχές.

Οι εικόνες από τα διόδια των Αφιδνών με την ομίχλη καπνού και τις καύτρες, που «έπιασαν» οι κάμερες των φωτογραφικών πρακτορείων είναι πρωτόγνωρες και που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

 




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News