Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Αριδαία: Πρωτοβουλία για βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας


Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε τέτοιες μέρες είναι να μην ξεχνάμε να είμαστε άνθρωποι! Ας μη μείνουμε στα prayforgreece.. Ας κάνουμε κάτι πιο δραστικό!

Από αύριο το απόγευμα Παρασκευή 6/8 μέχρι και την Τετάρτη 11/8 ξεκινάμε μια προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στη βόρεια Εύβοια! Και όλο το ΣΚ θα είμαστε εδώ! Θα συγκεντρωσουμε πράγματα που χρειάζονται στο ασφαλιστικό γραφείο ΚΑΛΔΕΡΕΜΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Αγίου Νικανδρου 26) και θα τα στείλουμε σε συνεργασία με τον Μάριος Ιακωβίδης Όποιος θέλει να συνεισφέρει ΜΠΟΡΕΊ! Και η πιο μικρή βοήθεια δεν παύει να είναι βοήθεια! Θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας...Και όλοι θα τη θέλαμε αυτή τη βοήθεια! Ας κάνουμε ότι μπορούμε!!!!

Λίστα πραγμάτων που χρειάζονται:

-παμπερς

-χαρτί υγείας

-μωρομαντηλα

-σερβιέτες

-φάρμακα (depon, ponstan, παιδικό σιρόπι depon, αλοιφές για εγκαύματα, φυσιολογικός όρος)

-τρόφιμα μακράς διαρκείας

-γάλατα μακράς διαρκειας

-νερά

-τροφές για γάτες-σκύλους

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949412667

ΚΆΘΕ ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News