Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Δήμος Έδεσσας: Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων


Υπενθυμίζεται στους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Δήμου Έδεσσας, η υποχρέωση για τον καθαρισμό οικοπέδων, καθώς και ακάλυπτων χώρων ιδιοκτησίας τους, εντός πόλεως και μέχρι 100 μέτρων από τα όρια του σχεδίου, προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι πυρκαγιάς.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω δράση είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η αριθμ. 4/2012 Πυροσβεστική Διάταξη και ο Ν. 3852/2010.

4 σχόλια:

  1. Στην είσοδο του υδραγωγείου της Έδεσσας υπάρχουν σωροί από ξερά κλαδιά εδώ και ένα χρόνο τα οποία είχαν κόψει από τον χώρο του υδραγωγείου και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Ας φροντίσει λοιπόν ο δήμος να τα απομακρύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι βέβαια. Πρώτα να καούμε και ύστερα να πάρουμε μέτρα. Αυτά αν δεν τα χαρακτηρίσω αλλιώς θα έλεγα ότι είναι αστεία. Και κύριε Δήμαρχε και οι άλλοι της Αττικής τον χειμώνα πού ήσασταν; Εδώ γελάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τα καθαρίσει η φωτιά και μη σκοτίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News