Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Δείτε τα πόθεν έσχες των Βουλευτών της Πέλλας


Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών, για το 2019.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δόθηκαν στη δημοσιότητα περιουσιακά στοιχεία που έχουν δηλώσει πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Δείτε τις δηλώσεις των Βουλευτών της Π.Ε. Πέλλας:

Βασιλειάδης Βασίλειος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Καρασμάνης Γεώργιος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σταμενίτης Διονύσιος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Τζάκρη Θεοδώρα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Δείτε όλα τα πόθεν έσχες (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

8 σχόλια:

  1. Χρυσωρυχεία οι βουλευτές μας. Και χωρίς δουλειά και ένσημα. Επάγγελμα Βου{βο}λευτής. Σε όλους να κόβονται μισθοί, συντάξεις, θέσεις εργασίας, σ' αυτούς μή μου άπτου. Δεν είναι πρόκληση; Το 250/100 ΑΕΠ κύριοι του κτιρίου των 300ων αύριο, ποιος θα το πληρώσει; Φυσικά όσοι φορολογούνται και όσοι δουλεύουν. Να μην είναι βέβαια και οι συνταξιούχοι. Έτσι κι αλλιώς βέβαια αυτούς για Κόβιντ στην εντατική τους είχατε. Ξοφλήστε τους τώρα με τη φορολογία. Ελλάς το μεγαλείο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι κουράζεσε ρε φίλε πεστο απλά, χαραμοφάηδες που δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  2. αυτος ο Μπαρουφακης και αυτος ο Μπελοπουλος ρε μαγκες εχουν απο μισο μυριο και σε τραπεζες του εξωτερικου, αυτα τα λεβεντοπαιδα υπαρχουν ανθρωποι που τους ψηφιζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ Τ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ? ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΜΗ? ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΩ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΧΑΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πάτησα τους συνδέσμους για να δω τα ποθεν εσχες των βουλευτών γιατι θα μου ανεβει η πίεση αλλά πεστε μου ποιό κόμμα πρέπει να ψηφισουμε στις επόμενες εκλογές για να αλλάξει αυτή η κατάσταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1,3 εκ. τα δάνεια Μητσοτάκη!
    Ποιος θα τα πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News