Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Χαμός με αντιεμβολιαστές στη Θεσσαλονίκη - Φώναζαν στον ιερέα: «Αίσχος, ντροπή»


Ξέφυγε η κατάσταση κατά την διάρκεια του εσπερινού στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, όταν ο Μητροπολίτης προέτρεψε τους πιστούς να προστατέψουν την υγεία τους και τους γύρω τους και να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Όπως μπορείτε και να δείτε στο παρακάτω βίντεο, την ώρα που μιλούσε για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού ο Μητροπολίτης, κάποιοι άρχισαν να ουρλιάζουν «αίσχος» και «ντροπή σας», ενώ μάλιστα του επιτέθηκαν και φραστικά. Επικράτησε ένταση και πολλοί αποχώρησαν εξοργισμένοι.

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην ιδιότητά του ως πρόεδρος του γηροκομείου προκειμένου να τονίσει την αναγκαιότητα να προφυλαχθεί η υγεία των γηραιότερων ωστόσο οι φωνές των αντιεμβολιαστών που διαμαρτύρονταν και γιούχαραν επικράτησαν.

«Να διαφυλάξουμε τους γέροντες πατέρες και αδελφούς μας», τόνιζε ο Μητροπολίτης από την πλευρά του. Σημειώνεται πως πολλοί εντός του χώρου της εκκλησίας δεν φορούσαν μάσκες ή φορούσαν μάσκες κάτω από το πιγούνι.

Δείτε το βίντεο:

.  

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

11 σχόλια:

  1. Είναι φανερό ότι πρόκειται για συριζαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους λοβοτομημενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tον καιρό που τους χαϊδευανε...
      Τώρα ας τους φάνε.

      Διαγραφή
  3. ακροδεξιοί υπερπατριώτες που νομίζουν ότι η ελλάδα χτυπιέται και εμεις χτυπιόμαστε στο γέλιο μαζί τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα μια χαρά πάνε για να υπάρξει αναρχία στον κόσμο. Δύο πράγματα αν χαθούν στη γη, όλοι θα υποφέρουμε. Το ένα είναι η Δικαιοσύνη και το άλλο η ηθική που πηγάζει μέσα από την ορθοδοξία μας. Και για να προλάβω μερικά ψεκασμένα μυαλά, γιατί τώρα ποιοι είναι ψεκασμένοι δεν ξέρουμε, λέω να απαντήσουν οι υπόλοιποι σχολιαστές, αν συμφωνούν μ΄αυτά που λέω και όχι να βρίζουν βλακωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΥΣΟΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ, ΚΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Η ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν η Εκκλησία γίνεται και επιστήμονας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News