Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Δημόσιος κίνδυνος οι παιδικές χαρές του Δήμου Αλμωπίας


Δύο περιστατικά τραυματισμών μικρών παιδιών σημειώθηκε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών σε παιδική χαρά στη Νότια Αλμωπίας. Ευτυχώς και τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο οι κάτοικοι του χωριού ζητούν να υπάρξει άμεση μέριμνα από τον Δήμο Αλμωπίας ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά.

Και με αφορμή αυτή την είδηση, επανέρχεται το ερώτημα που έχουμε θέσει πολλές φορές στη Δημοτική Αρχή: Γιατί δεν «προχωράνε» οι παιδικές χαρές;

Και εξηγούμε: Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή εξασφάλισε παιδικές χαρές για όλες τις Τοπικές Κοινότητες, για όλα τα χωριά του Δήμου Αλμωπίας, μέσω της Αναπτυξιακής, δαπάνης 450.000 ευρώ. Ωστόσο, ακολούθησαν οι εκλογές, όπου αναδείχτηκε μια νέα Δημοτική Αρχή, η οποία εδώ και δύο χρόνια δεν έχει προχωρήσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο.

Ποιος είναι ο λόγος που δύο ολόκληρα χρόνια δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη; Τη στιγμή μάλιστα, που οι υπάρχουσες παιδικές χαρές είναι σε μαύρο χάλι.

11 σχόλια:

  1. Μα και με την προηγούμενη αρχή υπήρχε τραυματισμός παιδιού στην Αριδαία συγκεκριμένα! Στο πάρκο κοντά στο ΦΟΑ... Πρέπει να γίνονται συνεχώς συντήρησης σε αυτά κάτι που καμιά αρχή δεν έχει πάρει στα υπόψιν της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε ασχολούνται με μεταφορές και χάραξης λαϊκών αγορών μεγαλο επίτευγμά μας εχουν ρημάξει η Ρόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαφειάδη αυτά υπήρχανε και επί μπινου... Τώρα τα θυμήθηκες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι οτι υπηρχε επι Μπινου να μη τα κανει ουτε ο επομενος παρατρεχαμενε του τωρινου

      Διαγραφή
  4. 40 χρόνια ζω στον δήμο Αλμωπίας. Στο χωριό μου έχει 2 παιδικές χαρές από τα χρόνια που ήμουν εγώ παιδί!! Κανενα δήμος δεν έκανε τίποτα, από εκεί και πέρα. Οπότε οι τίτλοι "δημόσιος κινδυνος οι παιδικές χαρές του Δήμου Αλμωπίας" περιττεύουν... Είναι δημόσιος κινδυνος χρόνια, δεν φταίει ο Δήμαρχος και γι' αυτό!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α εσυ εισαι πολυ ερωτευμενη...

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ 9, 32.σιγουρα δε φταίει ο δήμαρχος για ολα. χρόνια φωνάζουν για την ακατάλληλοτηταλ των παιδικών χαρών

      Διαγραφή
    3. 1:17 τι έρωτες κ μαλακίες σχολιάζεις ρε φίλε; Ρώτα εμάς που έχουμε παιδιά και δεν έχει έναν χώρο να παίξουν, δίκιο έχει ο 9:32, βρήκαμε τώρα για όλα φταίει ο Μπάτσης! Ε όχι γι' αυτό φταίνε όλοι οι Δήμαρχοι μέχρι τώρα, έστω ας συμμαζέψουν τις ήδη υπάρχουσες αν δεν μπορούν να κάνουν καινούριες!

      Διαγραφή
  5. Οχι παιδια ο σημερινός εφόσον υπήρχαν ας μη κάβει τίποτα ας γεμίζει τσεπες και ας βάζει δίμηνα α και επειδη δε θα φερει ουτε μια χρηματοδότηση για τον επόμενο...ο επόμενος θα φταίει για όλα...τόσο παρτάκηδες οι σχολιαστές...η μάλλον η συγκεκριμένη που σχολιάζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια παιδική χαρά είναι για όλα τα παιδιά, δεν είναι για έναν παρτάκια όπως λες. Δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει τι για τον επόμενο, με νοιάζει που ο καθένας που βγαίνει δεν κάνει τίποτα για να αφήσει έργο! Και στο συγκεκριμένο θέμα κανείς δεν έκανε τίποτα! 2 παιδικές χαρές ο Μπινος στην Αριδαία, και; Τα υπόλοιπα χωριά που είναι; Η ο Μπινος δεν έβαζε δίμηνα στα Λουτρά; Ξεχνάς πολύ γρήγορα μάλλον!

      Διαγραφή
  6. Να λέτε όμως και για τους βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές.. ότι και να κάνει ο η τωρινή αρχή και η επόμενη, πάντα θα υπάρχουν τα γνωστά παιδιά για να το χαλάσουν. Ας μάθουν πρώτα οι κάτοικοι για σεβασμό και μετά θα γίνουν όλα. Πουθενά στο εξωτερικό αυτά δεν γίνονται. Περπατάς και είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα. Γιατί ο κάτοικος σέβεται και πέφτουν και πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News