Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ιερά Σύνοδος: «Το εμβόλιο δεν έχει ούτε τσιπάκι, ούτε εμβρυικά κύτταρα»


Ενημερωτικό φυλλάδιο με ερωτοαπαντήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό για τον covid-19 εξέδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία είχε συμφωνήσει πρόσφατα να συνδράμει στην πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού, μετά από σχετικό αίτημα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απευθυνόμενο «προς το λαό», το φυλλάδιο της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν»:

-Aν τα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό περιέχουν «εμβρυικά κύτταρα»,

-Aν μέσω αυτών επιτυγχάνεται ο «έλεγχος της προσωπικότητας» του ατόμου,

-Aν περιέχουν μαγνητισμό, νανοσωματίδια ή «τσιπάκι»

-Ποιες είναι οι διαφορές του εμβολίου mrna με τα «παραδοσιακά εμβόλια», καταλήγοντας πως η Εκκλησία «μιλά στα παιδιά της με την γλώσσα της Ευθύνης, της Αλήθειας και της Αγάπης».

Αναλυτικά πώς απαντά η Εκκλησία στα ερωτήματα για τον εμβολιασμό:





 

7 σχόλια:

  1. Ως τι ακριβώς μιλάτε άγιοι πατέρες ως γιατροί ας πούμε ως μαντες ως τι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατόπιν εορτής
    Κάποιοι ευτυχώς λίγοι αλλά με το κακό που έκαναν να είναι μεγάλο μας έλεγαν ότι με την θεία κοινωνία δεν κολλάει
    Του Αγίου Δημητρίου δε ήταν στις εκκλησίες σαν να μην υπάρχει αύριο με το αποτέλεσμα γνωστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αργα το καταλαβετε αγαπητοι ιερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κρίμα δυστυχώς που πολλοί συμπολίτες μας τόσο καιρό ενστερνίζονταν τις αλλοπρόσαλλες απόψεις ορισμένων ιερέων και μη. Λυπούμε διότι αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο άβουλα όντα ειμαστε και πόσο εύκολα χειραγωγούμαστε. Ας ελπίσουμε πως μελλοντικά η Εκκλησία δεν θα ενεργεί μεμονωμένα και αιρετικά αλλά ως αρωγός της κοινωνικής και πνευματικής συνοχής.Η κοινωνία έχει προοδεύσει και έχει ορίσει εξειδικευμένους ανθρώπους σε κάθε τομέα . Ας δείξουμε λίγο σεβασμό σε αυτούς που δίνουν τόσο καιρό τα πάντα για να αντιμετωπίσουν την πανδημία και ας μην είμαστε κινδυνολόγοι παραπληροφορητές και καχύποπτοι.

    Ένας συμπολίτης σας που έχει βαρεθεί να βλέπει αυτό το συνονθύλευμα ανθρώπινης βλακείας , "Ας ωριμάσουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε άβουλα ζώα που έχετε και το θράσος να χαρακτηρίζετε τους έχοντες άλλη άποψη από εσάς,μήπως ξέρετε από πότε γίνονται πειράματα συμπεριφοράς για να χειραγωγήσουν τις μάζες;Πώς ακριβώς ορίζεις τους όρους "χειραγώγηση", "πρόοδος", "συνοχή","αλλοπρόσαλος", "άβουλα","πρόοδος" και "σεβασμός";Και σε ποιούς θα έδινες το δικαίωμα σε αυτά;Είχαμε ένα Χίτλερ και μας προέκυψαν...Τα γουρουνάκια γίναν γουρούνια και από τρία γίναν μιλιούνια.Μπασταρδοκρατία του κερατά.

      Διαγραφή
    2. Αντί να κατανοήσετε τα λεγόμενα του σχολιαστή βιαστήκατε να αντιδράσετε αποδεικνύοντας το αποτέλεσμα της χειραγώγησης που ανάφερε. 1ο προφανώς ως ο/η τυπικός Μπάρμπας συνωμοσιολόγος του καφενείου και 2ος ο κλασσικός "σύμφωνα με την έρευνα που μόλις κατέβασα από το κεφάλι μου". Δεν ξέρω τι μορφωτικό επίπεδο έχει έκαστος, αλλά προφανώς όχι αυτό που αρκεί για να ξεφύγει από τη φούσκα της παραπληροφόρησης. Παρακαλώ τον/την που αναφέρθηκε στους πολλούς θανάτους να προσκομίσει ή να παρέχει σύνδεσμο που οδήγα στην έρευνα που διάβασε. Εάν δεν υπάρχει και το άτομο που τον έπεισε συναντάτε στα "τροπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λέγετε "Ιωάννης ο Μέγας Βυζάντιο" να μην αναμεταδίδει λανθάνουσες πληροφορίες. Να ανέβει αυτό το σχόλιο"

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς από το χειμώνα θα έχουμε πολλούς θανάτους από τα εμβόλια... Ντροπή στην εκκλησία... Να ανέβει παρακαλώ το σχόλιο, πρέπει να ακούγονται όλα όχι μόνο η μία πλευρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News