Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Συγνώμη ζήτησε η Αντιδήμαρχος Π. Νάνου από τον Δ. Μπίνο για τους κόκκινους κάδους


Αποδεχόμενη επί της ουσίας την αστοχία του Δελτίου τύπου που εξέδωσε η ίδια ως αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, η Πολυξένη Νάνου ζήτησε δημοσίως συγνώμη από τον Δημήτρη Μπίνο στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου καθώς όπως τόνισε η προμήθεια των κόκκινων κάδων για φυτοφάρμακα ήταν έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Μπίνου.

Μάλιστα μετά από αυτή την τοποθέτηση της, την αρχική παγωμάρα της Δημοτικής Αρχής, διαδέχτηκε η παρέμβαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Βέσκου που επί της ουσίας την επέπληξε για αυτή την πράξη της, τονίζοντας ότι είναι πολύ ευαίσθητη.

Η κ. Νάνου με μια φράση της κατέρριψε ουσιαστικά όλο το αφήγημα που προσπαθούν να επιβάλλουν από την πρώτη στιγμή ο Χρήστος Μπάτσης και οι συνεργάτες του. Κατέδειξε μια αλήθεια που φαίνεται πως "πονάει" τη σημερινή Διοίκηση, που δεν χάνει ευκαιρία εδώ και μια διετία να υποβαθμίζει κάθε προηγούμενη προσπάθεια. Η κ. Νάνου έκανε το αυτονόητο: Ζήτησε συγνώμη για μια αστοχία της και αυτό την τιμά. Γεγονός που έχει προκαλέσει τριγμούς στο στενό περιβάλλον του κ. Μπάτση.


Όσον αφορά στη στάση του κ. Βέσκου μάλλον συνεχίζει να λειτουργεί ως κομματάρχης παλαιάς κοπής, να μην έχει καταλάβει ότι συνεχώς προκαλεί τις παρατάξεις με τον τρόπο που χειρίζεται τις διαδικασίες με αποκορύφωμα τις αποχωρήσεις και παρεμβαίνει επί της ουσίας σχολιάζοντας και παρεμβαίνοντας στις απόψεις που εκφράζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο κ. Βέσκος με τη συνολική του πορεία αυτά τα δύο χρόνια κάνει ότι μπορεί για να μετατραπεί από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε εκπρόσωπος μιας μικρής μειοψηφίας.

28 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νανου-βεσκος
    πως με μια λεξη "συγνωμη¨ φανηκε η διαφορα υφους και ηθους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι συγκρίνεις;

      Διαγραφή
    2. μπορει να φτασει η Νανου τον Βεσκο ρε παιδια; πλακα κανετε; ο Βεσκος ειναι σαν το παλιο πεντοχιλιαρο εχει αξια.

      Διαγραφή
  3. φρέσκα κουλούρια ζητάμε στο φούρνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίζει να είμαστε από τους χειρότερους δήμους που υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφεροντολόγα και κατώτερη των περιστάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο συμφεροντολογα από τον Μπάτση που αποστάτησε αποκλείεται

      Διαγραφή
  6. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι δυστυχώς το επίπεδο μας
      Εδώ βγάλαμε τον Μπάτση δήμαρχο
      Τι περιμένεις

      Διαγραφή
    2. εδω βγαλαμε τον χοντροκεφαλο τον Σηφη βουλευτη τι περιμενεις, καταντια.

      Διαγραφή
  7. Κατάλαβε και αυτή ότι ο Μπίνος θα είναι ξανά δήμαρχος και σου λέει ας κρατήσω ένα επίπεδο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . Εδώ ο Μπάτσης έγινε δήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεσκο σε ετσουξε που η χωριανη σου έχει άλλη λογική από την δική σου; Τόσα χρόνια μόνο ιδιοτέλεια και τίποτε άλλο. Πούλησες μαζί με τον Μπάτση τον Μπινο για το προσωπικό σας συμφέρον. Αυτοί είστε. Λιγοι για να κρίνετε την Πολυξένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΕΣΚΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.

      Διαγραφή
  9. Α ρε Μπάτση. Από την χωριανη σου θα το βρεις τελικά. Ότι έκανες εσύ στον μπινο θα το λουστεις τώρα από τους δικούς σου. Ρόδα είναι και γυρίζει. Και αν μπορείς πες κουβέντα. Θα σου απαντήσουν μα και εσύ το ίδιο έκανες. Δεν υπολόγισες τίποτα μπροστά στο προσωπικό σου συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον γιαντση που αλλά λέει μέσα και άλλα έξω γιατί δεν γράφετε τίποτα; Όταν είναι μπροστά ο Μπάτσης είναι ο καλύτερος δήμαρχος, όταν δεν είναι μπροστά τα κάνει όλα στραβα. Ωραία τακτική..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη από τον κόσμο να ζητήσεις για τα ψεύδη και την κοροιδία...χωρίς προσόντα παίρνεις ενα σωρό λεφτά για το τίποτα που προσφέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ;;;;ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πληρώνονται άτομα από την τσέπη του απλού πολίτη μόνο και μόνο για ζεσταίνουν τις καρέκλες ως αντιδήμαρχοι.Μια συγνώμη δεν αρκεί όταν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις φεύγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιά αντιδήμαρχο καθαριότητας ;Η φωνή της μόνο στις επιλογές διμήνων έχει ακουστεί.Άσχετη με το αντικείμενο τις ΑΣΤΟΧΙΕΣ της στο τέλος εμείς θα της λουστούμε ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το γεγονός οτι ο Δήμος έχει αφεθεί στη μοίρα του και αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν υπάρχει θα το σχολιάσεις Βαφιάδη;Η θα κοιτάμε το ποιος πάει όπου φυσάει ο πολιτικός άνεμος για να έχει καρέκλα στο μέλλον;φτάνει πιά με τα ρουσφέτια συγγενών ανάγκη απο άξιους αντιδημάρχους έχουμε όχι κολόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η χειρότερη δημοτική αρχή. Ο χειρότερος δήμαρχος. Μόνο βολεμα και ρουσφέτια. 4 χρόνια χαμένα για την περιοχή μας. Ούτε ένα έργο. Ούτε μια παρέμβαση. Ούτε ένα καλό. Οπισθοδρόμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι χειρότεροι αντιδήμαρχοι που περασαν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κοίτα στο καθρέπτη σου να δεις εσύ τι έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι είναι. Βέβαια στους μισούς γεμιστήρες κάδοι δεν μπήκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο Χρηστος εινι καλο παιδι ρε παιδια, απλα δεν επρεπε ν ασχοληθει με το δημαρχιλικι, δεν τόχει ο ανθρωπος κακως εμπλεξε και γινομαστε ρεζιλι, μαζευτητε οι ποιο ικανοι καντε ενα καλο συνδιασμο και ασχοληθητε με τα προβληματα του τοπου, δε λεω βγεστε και φωτογραφιες αλλα προεχουν τα προβληματα της Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας μαζευτούν ικανά και νέα άτομα να βάλουν σε τάξη αυτό το δήμο. Όχι πια πάλι ξαναζεσταμενα φαγητά στην εξουσία ! Έχουν δοκιμαστεί έχουν φωτογραφηθεί πολλάκις και είδαμε τι έκαναν . Ξυπνάτε, νέο αίμα θέλουμε ικανά άτομα με όρεξη για δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News