Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Περικοπή μισθού σε όσους εκπαιδευτικούς αρνούνται την αξιολόγηση


Οικονομικές συνέπειες προβλέπονται για όσους εκπαιδευτικούς αρνούνται τις διαδικασίες αξιολόγησης που προωθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Μιλώντας στην «Καθημερινή», η Νίκη Κεραμέως προανήγγειλε περικοπή μισθού στους αρνητές, καθώς η αξιολόγηση, αρχής γενομένης από τη νέα σχολική περίοδο, θα είναι υποχρεωτική.

Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας σημείωσε ότι εκτός από την παρακράτηση μισθού έως κι ενός μήνα θα προβλέπεται και «φρένο» στην μισθολογική εξέλιξη, ενώ όσοι περνούν την αξιολόγηση θα επιβραβεύονται είτε με μόρια είτε με προγράμματα επιμόρφωσης.

Στόχος του υπουργείου είναι η αξιολόγηση να εφαρμόζεται χωρίς προβλήματα, όπως γίνεται και στην συντριπτική πλειονότητα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιπλέον, η κ. Κεραμέως δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για το θέμα του εμβολιασμού, καλώντας τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και τους μαθητές άνω των 15 ετών να εμβολιαστούν ενόψει της νέας σχολικής χρονιά, τονίζοντας ότι τα 3/4 των εκπαιδευτικών έχουν εμβολιαστεί.

6 σχόλια:

  1. Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η χουντα του Τσιπρα τα εκανε ευκολα ξχνας τους καταστροφεις συριζαιους.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει χειρότερη κυβέρνηση απ'αυτήν

      Διαγραφή
  2. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντου αξιολογηση στο δημοσιο και να σταματησει η καραμελα με τη χουντα.να υπαρχουν επιτροπες αξιολογησης,ο σωστος υπαλληλος να επιβραβευεται και ο τεμπελης σπιτι του.φτανει η ασυδοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωστε κύριε, μη συνερίζεσαι όσους σχολιαστές αναφέρονται σε χούντα και φασισμό. Είναι νεαρά παιδαρέλια που δεν γνωρίζουν τις έννοιες. Τι θα πει: θα αρνηθεί ο δημόσιος υπάλληλος την αξιολόγησή του. ΔΕΝ μπορεί να την αρνηθεί. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΟΙΣΤΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News