Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Κλείνει το υποκατάστημα ΕΦΚΑ Αριδαίας


Διαβάστε την επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας σχετικά με τη λειτουργία του Υποκαταστήματος e-ΕΦΚΑ Α' Μισθωτών Πέλλας (τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αριδαίας):




 

5 σχόλια:

  1. Στην πραγματικότητα σας ενδιαφέρει να μην μετακινείστε στην Έδεσσα.
    Αυτά για την δήθεν ταλαιπωρία των πολιτών είναι για τον Βασιλάκη τον Κάιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι. Πες τα κομματόσκυλο της συμφοράς.
      Ενώ οι άνθρωποι που θα πρέπει να εξυπηρετούνται δε θα μετακινούνται στην Έδεσσα έτσι;
      Όχι στην Έδεσσα, στα Τρίκαλα να τον πάνε.

      Διαγραφή
  2. Με στόχο την από δεκατιών, πολυσυζητημένη αποκέντρωση, καλό θα ήταν να καταργηθεί της Έδεσσας, όχι μόνο λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΟΡΙΑ -ΕΛΤΑ- ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΣΕ ΤΟ Κ.Υ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 2 Μ.Μ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλμωπία θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτά θα τραβάει αν δεν εκπροσωπείται από βουλευτή στον νομό μας οποιουδήποτε κόμματος. Επιτέλους ας γίνουμε τοπικιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News