Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Εξαπλάτανος: «Θα κολλήσουμε χολέρα» λέει κάτοικος του χωριού για τους βρώμικους κάδους


Απευθύνομαι πρώτα στον πρόεδρο του Εξαπλατάνου και μετά στον ανύπαρκτο δήμαρχο τον οποίο έχουμε να δούμε από την περίοδο των εκλογών.

Και επειδή δεν θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου με άσχημο τρόπο ήρεμα και ευγενικά παρακαλώ τους αρμόδιους εάν αυτοί υπάρχουν να ασχοληθούν με την απολύμανση των κάδων γιατί με 40 βαθμούς θα κολλήσουμε χολέρα.

Ευχαριστώ!

Γιάννα Λεμονάκη


*φωτο αρχείου

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στην κυρια Λεμονακη για το θαρρος της να πει τις αληθειες!!!Ντροπη στους υπολοιπους!!! Μακαρι να εισακουστεις κοριτσι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News