Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Εύκολα λαζάνια με πέστο βασιλικού


Μια συνταγή όλο γεύση και αρώματα

Υλικά

- 500 γραμ. λαζάνια

- 4 ματσάκια πλατύφυλλο βασιλικό

- 5 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες

- 200 ml ελαιόλαδο

- 100 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα 

- 300 γραμ. φέτα

- αλάτι

- πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Ρίχνετε στο μπλέντερ το βασιλικό, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτυπάτε μέχρι να έχετε μια αρκετά ομοιογενή πάστα.

Βήμα 2

Μόλις είναι έτοιμη, τη μεταφέρετε σε ένα μπολ, προσθέτετε την παρμεζάνα και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και αλατοπιπερώνετε.

Βήμα 3

Στη συνέχεια βουτυρώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε τα λαζάνια. Κατόπιν απλώνετε μια στρώση από τη σάλτσα πέστο. Έπειτα βάζετε δεύτερη στρώση λαζάνια, μετά πέστο και φέτα. Ομοίως και με την τρίτη στρώση.

Βήμα 4

Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News