Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Αριδαία: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 36χρονο - Παραλίγο να συγκρουστεί με φορτηγό


Επίθεση από σκυλιά δέχτηκε σήμερα νωρίς το πρωί επί της οδού Καραϊσκάκη (κοντά στο γήπεδο) στην Αριδαία, ένας 36χρονος άντρας.

Συγκεκριμένα, ενώ κινούταν με μηχανάκι επί της συγκεκριμένης οδού, αδέσποτα σκυλιά του επιτέθηκαν.

Στην προσπάθεια του να τα αποφύγει πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και από θαύμα δεν συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων τα σκυλιά στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν γίνει αγέλη και συχνά κάνουν επιθέσεις σε διερχόμενους πολίτες.

Ο 36χρονος έκανε επώνυμη καταγγελίες για το περιστατικό στην αστυνομία.

5 σχόλια:

  1. Αν όμως χτυπούσε τα σκυλιά θα έλεγα οι φιλόζωοι κακος άνθρωπος χτυπάει τα σκυλάκια, αυτός αν σκοτωθεί δε πειράζει. Είμαστε ο μόνος Δήμος που εδει τέτοιο χοντρό θέμα με ρα αδέσποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραμέλα το έχετε κάνει αυτό .. για την ενδοοικογενειακή βία γιατί δεν μιλάει κανένας σας; Γιατί δεν κάνετε καταγγελίες; Τα παιδάκια δεν έχουν ψυχή ;

      Διαγραφή
  2. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΆΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χατζηγιαννίδη ακούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τα συγκεκριμένα ζώα το εχουμε πει πολλές φορές στην φιλοζωική και δεν έκαναν τίποτα, όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News