Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Έδεσσα: Ολοκληρωτική καταστροφή σε καλλιέργειες του ορεινού όγκου από το χθεσινό χαλάζι


Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου:

Επισκέφθηκα τον ορεινό μας όγκο, όπως και οι συνεργάτες μου Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Μούκας και Μιχάλης Σαμλίδης, για να δούμε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που έχει συντελεστεί.

Δυστυχώς, μετά τα τεράστια προβλήματα από τον παγετό, ήρθαν το χαλάζι και η πολύ έντονη βροχόπτωση για να δημιουργήσουν εικόνες μεγάλης καταστροφής στις καλλιέργειες του ορεινού μας όγκου. Σε κάποιες περιοχές, όπως ο Άγιος Αθανάσιος, η Ζέρβη, η Άρνισσα, η Παναγίτσα και η Κερασιά, η καταστροφή της αγροτικής παραγωγής είναι ολοκληρωτική.

Όπως πάντα θα είμαστε κοντά στους αγρότες μας και θα ασκήσουμε κάθε δυνατή επιρροή που έχουμε ώστε να γίνει άμεση καταμέτρηση των ζημιών, να δοθούν γρήγορα προκαταβολές και να υπάρξει δίκαιη αποζημίωση των κόπων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News