Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Πέθανε από κορονοϊό ο σκληρός αντιεμβολιαστής Κύπριος γιατρός Μιχάλης Μάρκου


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών χτυπημένος από τον κορονοϊό, ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου, από την Πάφο της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο γιατρός τα τελευταία 24ωρα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δίνοντας μεγάλη μάχη με τον Covid-19.

Η επαγγελματική ιδιότητα του εκλιπόντος, το γεγονός ότι ήταν ηλικίας μόλις 66 ετών και κυρίως η γνωστοποίηση ότι έχαιρε άκρας υγείας πριν την προσβολή του από τον ιό, αποτελούσαν όλη μέρα αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις κοινωνικές συναθροίσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα ενεργός, όπως αναφέρει το philenews.

Ο Μιχάλης Μάρκου ήταν αρνητής του εμβολίου και πρίν νοσήσει ο ίδιος έλεγε πως αποδίδεται υπερβολική σημασία στην πανδημία και τις συνέπειες από τη νόσο Covid-19.

Μάλιστα, έκανε σχεδόν καθημερινά αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο facebook, όπου προέτρεπε τον κόσμο να μην πάει να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για "παγκόσμιο πείραμα κοινωνικού ελέγχου", αλλά και για σοβαρές και ανεπανόρθωτες βλάβες από τον εμβολιασμό.

Μερικές από τις αντιεμβολιαστικές τοποθετήσεις του:




2 σχόλια:

  1. Ασχετως και αν πέθανε, γιατί ο ιός υπάρχει, όσα έλεγε είναι αλήθεια. Και εμείς που εμβολιαστήκαμε, δεν ξέρουμε τις μελλοντικές συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχουν και γιατροί ψεκασμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News