Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Χαρδαλιάς: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και η απαγόρευση κυκλοφορίας


Το τέλος της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους είναι πλέον γεγονός και ισχύει από αύριο Πέμπτη 24 Ιουνίου! Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κοροναϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, ο ίδιος ανακοίνωσε και το τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Νωρίτερα, το μέλος μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, είχε ανακοινώσει την εξαίρεση των πλήρως εμβολιασμένων από την υποχρέωση self test.

Πρόκειται για μια νέα χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, η οποία επιβεβαιώνει την βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας μας σε συνδυασμό με τους εμβολιασμούς στη χώρα μας, οι οποίοι προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News