Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Οι αξίες της φιλίας, της προσπάθειας και της θέλησης στο νέο παιδικό βιβλίο της Άννας Βαμβάκη


Κυκλοφόρησε το νέο παιδικό βιβλίο της Άννας Βαμβάκη, Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της:

«Το πρώτο μου έντυπο παραμύθι κυκλοφόρησε. "Μένια η ντροπαλή σκυλίτσα" Ευχαριστώ τις εκδόσεις Άπαρσις, την Αλεξία Κωστή για την εικονογράφηση, τον Βασίλη Καλαμαρά για την επιμέλεια κειμένων και την Κατερίνα Θανοπούλου για όλη την επιμέλεια έκδοσης».


Η Εφημερίδα των Συντακτών έγραψε:

Το βιβλίο έχει τίτλο «Μένια, η ντροπαλή σκυλίτσα» και συγγραφέας του είναι η Αννα Βαμβάκη, νηπιαγωγός το επάγγελμα, με πολύ καλές σπουδές στη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο. Μέσα από την ιστοριούλα και τις περιπέτειες της Μένιας προβάλλονται οι αξίες της φιλίας, της προσπάθειας, της θέλησης. Το διάβασα, μ’ άρεσε και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μια όμορφη έκδοση, με θαυμάσια εικονογράφηση της Αλεξίας Κωστή.

Στο βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News