Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Είναι ζευγάρι με την Μαρία Σάκκαρη


Μια μεγάλη μέρα ήταν η Δευτέρα της 7ης Ιουνίου για την Μαρία Σάκκαρη. Η σπουδαία τενίστρια πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Roland Garros, επικρατώντας της Αμερικανίδας αντιπάλου της.

Στις κερκίδες πανηγύριζαν πολλοί και ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Κωνσταντίνος πανηγύρισε για την μεγάλη πρόκριση της κορυφαίας αθλήτριας.


Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ανάμεσα στους δυο νέους έχει αναπτυχθεί μια όμορφη σχέση και είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες. Έτσι ο 23χρονος Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αγαπημένης του μια τέτοια μεγάλη και σημαντική μέρα για εκείνη.

Οι κάμερες απαθανάτισαν τον Κωνσταντίνο, να χειροκροτεί συχνά την αγαπημένη του κάθε φορά που έκανε επιτυχία κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος τον περασμένο Μάιο πήρε το απολυτήριό του από τον στρατό και συγκεκριμένα από το τμήμα του Έβρου όπου έκανε τη στρατιωτική του θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News