Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Δήμος Πέλλας: Ρύπανση περιβάλλοντος στα υδροστόμια


Αγαπητοί δημότες,

Η σημερινή εικόνα που επικρατεί γύρω από τα 100 και πλέον υδροστόμια – γεμιστήρια που έχει ο Δήμος Πέλλας και εξυπηρετεί τους αγρότες μας, δεν μας τιμά.

Είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Υπεύθυνοι είμαστε όλοι.

Πέντε χρόνια τώρα σε συνεργασία με τους γεωπόνους των περιοχών άρδευσης, υλοποιούμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, έχοντας προμηθεύσει με ειδικό κάδο και ειδικές σακούλες τα γεωπονικά καταστήματα που συνεργάζονται, ώστε να απορρίπτονται εκεί οι πλαστικές συσκευασίες των φυτοπροστατευτικών προϊόντων μετά από πολύ απλά βήματα: Τριπλό πλύσιμο και στράγγιση του πλαστικού.

Παρακαλούμε τους δημότες μας να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία και με απλά βήματα να προστατεύουν το περιβάλλον και την υγεία όλων μας.

Τμήμα Ανακύκλωσης Δήμου Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News