Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Δ. Τζαμτζής: Άμεσα οι διαδικασίες για την δήλωση ζημιάς καλλιέργειας


Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης κ. Σπηλιο Λίβανο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζης για την παραχωρηση των δημοσίων εκτάσεων στη ΠΕ Πελλας.

Ο κ. Τζαμτζης είχε ζητήσει από τον Υπουργό να παραχωρηθουν δημόσιες εκτασεις, οι οποίες θα αξιοποιηθουν από τη ΠΕ Πέλλας.

Ο Υπουργός δεσμευτηκε στον κ. Τζαμτζη για την άμεση παραχωρηση των εκτάσεων για χρήση από την ΠΕ Πέλλας.

Επισης στη συνάντηση ο κ. Τζαμτζης ενημέρωσε τον Υπουργό για τις προσφατες καταστροφές στον ορεινό όγκο της Πέλλας και ζήτησε να γίνουν άμεσα ενέργειες.

Στη συνέχεια ο κ. Τζαμτζης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρεντζο. Τον ενημέρωσε για τις καταστροφές στις καλλιέργειες που πληττουν αυτή την εβδομάδα την Πέλλα. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι θα γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για την δήλωση ζημιάς καλλιέργειας.

Επίσης, ο κ. Λυκουρεντζος ενημέρωσε τον κ. Τζαμτζη ότι η διαδικασία προσληψης εκτάκτου προσωπικου απο γεωπόνους για την ενίσχυση του έργου του ΕΛΓΑ ολοκληρώθηκε και τις επόμενες ώρες θα τους καλέσουν να παρουσιαστουν στην υπηρεσία.

Ο ΕΛΓΑ Βέροιας θα ενισχυθεί από 68 επιστήμονες γεωπόνους για την επιτάχυνση των διαδικασιων.

Τέλος, ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι θα υπάρξει σε συντομο χρονικό διάστημα ανακοίνωση από τον ΕΛΓΑ για την πορεια των αποζημιώσεων από τον παγετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News