Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Αυτός ο χαρακτήρας θα πέθαινε αν συνεχιζόταν η σειρά


Μια αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε ο Γιάννης Μπέζος στη νέα του συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino».

Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ήταν ο ίδιος που αποφάσισε το οριστικό φινάλε της σειράς παρά την τεράστια επιτυχία της, μέχρι σήμερα όμως δεν γνωρίζαμε τον λόγο.

Ποιος ήταν αυτός; Ένας θάνατος που σεναριακά θα ήταν αναπόφευκτος.

«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο.

Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News