Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς (ΦΩΤΟ)


Το καλοκαίρι βρίσκεται επισήμως εδώ και η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για φέτος, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που βρίσκεται στα γυρίσματα της εκπομπής της στο Mega, «My Greece», με καλεσμένη την Έρρικα Πρεζεράκου, πόζαρε με μπλε μπικίνι και μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου πάνω σε σκάφος. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, ανέβασε το στιγμιότυπο χωρίς ίχνος ρετούς στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και «έκοψε» την ανάσα στους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.


Άλλωστε, είναι αδιαμφισβήτητο, πως η Δέσποινα στα 52 της χρόνια, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Η γυμναστική αποτελεί, εξάλλου, καθημερινότητα για την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, που έχει προτρέψει ουκ ολίγες φορές τα νέα κορίτσια να τη βάλουν στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News