Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Γιαννιτσά: Όλοι μαζί για την Μαρία - Ελένη


Η Μαρία-Ελένη είναι 18 ετών, κατάγεται από τα Γιαννιτσά και χρειάζεται την άμεση βοήθειά μας, για την διάσωση του δεξιού της ποδιού!

Μέχρι και σήμερα η νεαρή ηρωίδα έχει υποβληθεί σε πολλαπλές σοβαρές εγχειρήσεις, καθώς έχει διαγνωσθεί με αποτυχία σχηματισμού του πάνω μέρους του δεξιού ποδιού της (μηρός), από πολύ μικρή ηλικία. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες ιατρούς κρίνεται απαραίτητο να πραγματοποιηθούν επιπλέον επεμβάσεις στην άρθρωση του γόνατος, εξαιτίας βλάβης συνδέσμων που κάνουν την στήριξή της εξαιρετικά ασταθή. Οι γονείς προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν το παιδί τους στην μακρά αποκατάστασή του ενώ μέχρι και σήμερα έχουν δώσει πάνω από 200.000 ευρώ σε νοσοκομεία και γιατρούς. Οι ανάγκες όμως είναι μεγάλες και ο δρόμος μακρύς. Τα επιπλέον χειρουργεία, το εκτιμώμενο κόστος των οποίων ανέρχεται στα 30.000 Ευρώ, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν καθώς οι πόροι έχουν εξαντληθεί.

Ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης ανέλαβε την έκκληση βοήθειας για την αποκατάσταση της υγείας της Μαρίας-Ελένης, μετά από επιθυμία των γονέων. Το πολυετές ιατρικό ιστορικό έχει ελεγχθεί και από την αρμόδια εκπρόσωπο του Οργανισμού, Παιδίατρο, κυρία Νούλα Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://praxiagapis.gr/peristatiko-maria-eleni-tsigkozi/

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ξανά σε ένα νέο άνθρωπο τη ζωή που του αξίζει! Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε την ελπίδα στην Μαρία- Ελένη και την οικογένειά της! Μια μικρή κίνηση, μπορεί να κάνει την διαφορά!

*Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

Καλέστε στον αριθμό: 19825

Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ ανά κλήση. Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.

Ο αριθμός λειτουργεί μόνο για κλήσεις από εταιρείες ελληνικών παρόχων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771

IBAN: GR4101722220005222091702771

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ 

Eθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 21000630539

IBAN: GR44011021000000 21000630539

SWIFT-BIC: ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για την Μαρία-Ελένη Τσιγκόζη

Κατά την υλοποίηση των καταθέσεων, μπορείτε να σημειώνετε στην αιτιολογία «Για τη Μαρία-Ελένη Τσιγκόζη» και έπειτα να αποστείλετε σε μήνυμα το επισυναπτόμενο αποδεικτικό κατάθεσης, το ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνσή σας, ώστε να σας αποσταλεί απόδειξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News