Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ιστορικό ντοκουμέντο: Τα εγκαίνια των Νηπιοτροφείων Περίκλειας και Λουτρακίου (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα σπάνιο αρχείο από το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο. Εγκαίνια του Εθνικού Αγροτικού Νηπιοτροφείου Περίκλειας Πέλλας και του Εθνικού Αγροτικού Νηπιοτροφείου Λουτρακίου Πέλλας από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ. Κεφάλα παρουσία και άλλων επισήμων.

Δείτε το ιστορικό βίντεο:

.  

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Τσουφλίδη για την ανάρτηση του παραπάνω βίντεο!

5 σχόλια:

  1. σε λίγο θα μας βάλετε να πούμε και μπράβο στη χούντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας τι έγινε από την μεταπολιτευση και μετά ένα σημαντικό έργο στην περιοχή μας. Εδώ είμαστε η πιο εγκατελειμενη περιοχή του πιο εγκατελειμενου νόμου της Μακεδονίας....για πολύ κλάμα είμαστε....



      Διαγραφή
    2. γιατι σε ποναει; ψεματα ειναι οτι οτι εγινε στην περιοχη μας ειναι απ τη χουντα;

      Διαγραφή
  2. Θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που εγκαινιάστηκε δημόσιο έργο, στο Ν.Πέλλας. Με όλα του τα κακά, περίοδος ΠΑΣΟΚ. Περιμένω αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΡΓΑ, ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News