Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΚΙΝΑΛ Πέλλας: «Είμαστε απέναντι στο σκοτεινό μέλλον που επιφυλάσσει η ΝΔ»


Με το νομοσχέδιο που κατέθεσε για τα εργασιακά η κυβέρνηση της ΝΔ, καθιστά απολύτως σαφές ότι συνειδητά φέρνει αντεργατικά μέτρα, χωρίς σχέδιο για αξιοπρεπή εργασία και υγιή επιχειρηματικότητα. Χωρίς καμία μέριμνα για τους νέους, τη διαγενεακή αλληλεγγύη και το σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο που επιβάλλεται από τις συνθήκες του μέλλοντος.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την δήθεν μεταρρύθμιση, καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις αντικαθιστά με την ατομική σύμβαση εργασίας. Χρησιμοποιεί μάλιστα την μισή αλήθεια, ότι δηλαδή η διευθέτηση του χρόνου εργασίας προβλέπεται νομοθετικά με νόμους του 2010, αποκρύπτοντας ότι σύμφωνα με τους νόμους του ΠΑΣΟΚ. αυτό έπρεπε να γίνει με συλλογική σύμβαση εργασίας. Η ΝΔ, αντιλαμβάνεται την «ανάπτυξη» με όρους ασυδοσία των ισχυρών και εκμετάλλευση των αδύναμων.

Εμείς είμαστε απέναντι στο σκοτεινό μέλλον που επιφυλάσσει η ΝΔ!

Αύριο Πέμπτη, στις 11:00 πμ στην πλατεία Δημαρχείου στα Γιαννιτσά, ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη - Μητσοτάκη!

Για εργαζόμενους με δικαιώματα, αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι!

Όλοι εκεί!

Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Πέλλας

5 σχόλια:

  1. βαζω στοιχημα πως το 70% απ εσας της νομαρχιακης ψηφισαν συριζα το ποιο πουλημενο κομμα, ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. '' ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΈΛΛΟΝ" ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΟΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΤΕ, ΜΕΙΝΑΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντιδεξιο μενος τελος, πορευτηκατε μ αυτο 30 χρονια με οπλο και συνθημα την συνΑΛΛΑΓΗ φαγατε υποθυκευσατε το μελλον του ελληνα και μολις τελειωσε η μασα πηδηξατε στο απεναντι μαγαζι, ποιο χαμηλα δεν εχει, κατεβαστε της μπαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα το ΚΙΝΑΛ προσπαθει να μιμιθει το ΚΚΕ, καντε ρε συντροφια πεντε σωστες προτασεις και αφηστες της γενικολογιες, σε λιγο δεν σας ψηφιζει ουτε ο πατερας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News