Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Αυτοψία Χατζηδάκη σε ΕΦΚΑ - Από τους 35 υπαλλήλους βρήκε μόλις 21


Από τους 35 υπαλλήλους του ΕΦΚΑ στο Υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής εργάζονταν σήμερα μόνο οι 21 όπως προέκυψε από την αυτοψία που έκανε το πρωί ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο ίδιος ο Υπουργός διαπίστωσε ότι μέσα στον ΕΦΚΑ υπάρχουν και "ρόδα " όπως είπε χαρακτηριστικά δηλαδή συνεπείς υπάλληλοι-αλλά γύρω τους, υπάρχουν και αρκετά αγκάθια δηλαδή μη συνεπείς υπάλληλοι, τους οποίους και προειδοποίησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον ΕΦΚΑ τόσο με την ψηφιοποίηση όσο και με τα τηλέφωνα που δεν μπορούν να απαντηθούν όλα, κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ανακοίνωσε ότι εντός του καλοκαιριού θα δημιουργηθεί νέο ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο σε όλο το Υπουργείο Εργασίας με ιδιώτες τηλεφωνητές. Επίσης, μέσα στο καλοκαίρι οι ιδιώτες δικηγόροι και λογιστές θα εκδίδουν συντάξεις ενώ θα προχωρήσει και η ψηφιοποίηση.

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί πρώτα κατοίκους από απομακρυσμένα νησιά.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News