Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Έφτασαν στη Βόρεια Μακεδονία τα 20.000 εμβόλια AstraZeneca που δώρισε η Ελλάδα


Στα Σκόπια βρίσκονται από σήμερα τα 20.000 εμβόλια AstraZeneca, τα οποία δωρίζει προς τη Βόρεια Μακεδονία η ελληνική κυβέρνηση.

Στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, παρουσία του πρέσβη της Ελλάδας στη Βόρεια Μακεδονία, Ρούσσου Κούνδουρου, τα εμβόλια παρέλαβε ο υπουργός Υγείας, Βένκο Φίλιπτσε.

Την ώρα της παράδοσης των εμβολίων στο αεροδρόμιο των Σκοπίων προσγειώθηκε και το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βόρειας Μακεδονίας το οποίο μετέφερε τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ από τις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε χθες στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Ζόραν Ζάεφ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαιρέτισε την ελληνική αποστολή, επικεφαλής της οποίας ήταν ο υπεύθυνος της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Διακόπουλος, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Ελλάδα για την αποστολή των εμβολίων.

4 σχόλια:

  1. Τα υπόλοιπα στείλτε τα δώρο στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι βόρεια Μακεδονία! Είναι Σκόπια.(για να δούμε θα το βάλεις αυτή τη φορά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News