Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

YFSF: Καθήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα ως Σωτηρία Μπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Απόψε πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του YFSF και όλοι οι καλλιτέχνες παρουσίασαν ξεχωριστές εμφανίσεις, λίγο πριν το τέλος του σόου μεταμφιέσεων.

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα που ενσάρκωσε εκπληκτικά την Σωτηρία Μπέλλου, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Έπειτα ανακοινώθηκαν οι τέσσερις καλλιτέχνες, που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό την επόμενη Κυριακή.

Μετά από αρκετούς μήνες μεταμφιέσεων κι εξαιρετικών ερμηνειών, οι τέσσερις που θα διαγωνιστούν στον τελικό για τη νίκη και προέκυψαν από την συνολική τους βαθμολογία από την αρχή του σόου, είναι οι: ο Θανάσης Αλευράς, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου κι ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Η τετράδα του τελικού θα επιλέξει μόνη της ποιους θα ενσαρκώσει ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα χαρίσουν ανατρεπτικές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News