Τρίτη 25 Μαΐου 2021

MasterChef: Αποχώρησε ο Παύλος Χάππιλος - Η συγκινητική εξομολόγησή του (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο χθεσινός δεύτερος ημιτελικός του MasterChef 5 δεν είχε γλυκιά γεύση για τον Παύλο Χάπιλλο, ο οποίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η χθεσινή μαγειρική μάχη που περίμενε τους διαγωνιζόμενους στο MasterChef 5 ήταν η αντιγραφή ενός πιάτου του διακεκριμένου σεφ, Θοδωρή Παπανικολάου. Ο Παύλος Χάππιλος συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία μαζί με τον Διονύση Σαρακίνη.

Οι δυο τους ήταν οι παίκτες που έμειναν στο τέλος για να ακούσουν την ετυμηγορία των κριτών και εκεί ο Παύλος Χάππιλος ενημερώθηκε ότι εκείνος έχασε και είναι ο παίκτης που πρέπει να αποχωρήσει. Ετσι η 4άδα που θα δώσει την μάχη για τον τίτλο του MasterChef αυτής της σεζόν αποτελείται πλέον από τους Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Διονύση Σαρακίνη, Μαρίνα Ντεμολλάι και Αλέξανδρο Συνοδινό.

Ο Παύλος Χάππιλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση μετά την αποχώρησή του και μίλησε για καταστάσεις που είχε βιώσει. Στο τέλος πάντως, αποχαιρέτησε το παιχνίδι με το χαμόγελο στα χείλη. «Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα... Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το «γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω...». Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανέφερε. «Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε στο τέλος με ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News