Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

Πανελλήνιες - ΠΕΛΛΑ: Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τους υποψήφιους


Το Υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις τον Ιούνιο, οι υποψήφιοι.

Η απόφαση είναι για όλα τα γενικά λύκεια, ανά περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Δείτε την υπουργική απόφαση για τα εξεταστικά κέντρα


Σε αυτή τη χρονιά με τις αρκετές αλλαγές για τους υποψήφιους, θυμίζουμε ότι λειτουργούν ήδη γραμμές πληροφοριών και ψυχολογικής υποστήριξης για μαθητές και γονείς.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου (https://www.minedu.gov.gr/) έχει αναρτηθεί πίνακας με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα/mail) ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και ανά κατηγορία ερωτήματος (θέματα Πανελλήνιων Εξετάσεων/θέματα Ψυχολογικής Στήριξης), καθώς και με τις ώρες λειτουργίας κάθε δομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News