Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Εμπρηστικές επιθέσεις σε καταστήματα της συζύγου Χαρδαλιά - «Άνανδροι και θρασύδειλοι»


“Δεν σας φοβόμαστε” είναι το μήνυμα που στέλνει στο Νίκος Χαρδαλιάς στους δράστες των εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (23.05.2021) στα μαγαζιά της γυναίκας του, στο Βύρωνα.

Οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στο γυμναστήριο και στο κατάστημα ένδυσης που διατηρεί η γυναίκα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στη λεωφόρο Φορμίωνος.


“Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φως πάντα θα κερδίζει…”, έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στον λογαριασμό του στο facebook.

3 σχόλια:

  1. τι κανει νιαου νιαου στα κεραμύδια; τα ιδια πουτάνας παιδιά γνωστής παράταξης, τσακίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γνωστή τακτικη να τα βαζουν με της γυναικες πολιτικών αντιπάλων, ηθικό πλεονέκτημα νάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερετε αυτο το καταστροφικο κομμα οι απλυτοι ντε εχουν και ενοπλο τμημα οταν το πολιτικο αποτυχει αναλαμβανει το ενοπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News