Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Μόσιαλος: Το εμβόλιο προστατεύει από τις σοβαρές συνέπειες της νόσου, ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες


Στο θέμα της αναγκαιότητας των εμβολιασμών αναφέρεται ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα γράφει:


Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι επαναλοιμώξεις είναι σπάνιες. Και όταν συμβαίνουν, τα συμπτώματα τείνουν να είναι ανύπαρκτα ή ήπια. Μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους ανεμβολίαστους. Έχοντας ποσοστοποιήσει τον κίνδυνο του κορωνοιού, και ξέροντας πως το εμβόλιο μας προστατεύει από τις σοβαρές συνέπειες της νόσου, ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19.

4 σχόλια:

  1. Εσυ τοο εκανεεες??
    Καντο εσυ πρωτα και ολοι οι ομαδα σου..
    Και υστερα βγες και κανε δηλωσεις..κυρ.Μοσιαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψεκασμένος; ε τότε κάτσε ετσι και βάλε κ ενα κλουβί στο κεφάλι σου εξυπνάκια

      Διαγραφή
  2. Την ιδια ωρα απαντας 7.53- 7.54 οτι δεν σου αρεσει ψεκασμενε - πεσμας και συριζαιε κ.λ.π
    Ετσι ειναι μην κλεισης την τηλεοραση καθολου .παρε και μια κουβερτα κοιμησου καλα ειναι ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα χαπια σου επειγοντως πρεπει νασε και πολυ και πολυ γιδι με το να ρωτας τον καθε επιστημονα αν εκανε εμβολιο, αμεσα να σε δει γιατρος, αλλα πρωτα ρωτα το γιατρο "γιατρε το εκανες" γιατρε το εκανες; γιατρε το εκανες;νουμερο α νουμερο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News