Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021

ΕΠΑΛ Αριδαίας: Εκδήλωση δράσης «Μαζί σου γίνομαι καλύτερος»


Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του σχεδίου δράσης «Μαζί σου γίνομαι καλύτερος» στα πλαίσια του έργου ΜΝΑΕ

Την Παρασκευή 28/5/2021 στις 11.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» εκδήλωση για την διάχυση των αποτελεσμάτων του σχεδίου δράσης «Μαζί σου γίνομαι καλύτερος» που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης» του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρά τις αντιξοότητες της φετινής σχολικής χρονιάς, οι μαθητές με την καθοδήγηση και την συνεργασία των καθηγητών τους ολοκλήρωσαν τις δύο υποδράσεις που αφορούν αφ’ ενός στις Πρώτες Βοήθειες και την αιμοδοσία και αφ’ ετέρου στην αναμόρφωση ενός τμήματος της αυλής.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 η εκδήλωση θα λάβει χώρα μόνο παρουσία των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News