Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη ο Γεωργιανός


Με ύφος αδιάφορο, ο σκληρός Γεωργιανός που εξετάζεται στη ΓΑΔΑ για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στη ληστεία και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Δεν αποκλείεται να κληθεί για αναγνώριση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Αν και ακόμη δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που να συνδέει τον Γεωργιανό κακοποιό με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να τον ανακρίνουν.

Ο 36χρονος κακοποιός συνελήφθη πριν από μερικές μέρες στους Κήπους του Έβρου ενώ προσπαθούσε να διαφύγιε από την Ελλάδα με πλαστά έγγραφα.

Το DNA τον πρόδωσε για τη συμμετοχή του σε ληστεία, τον περασμένο Μάρτιο, στο Πικέρμι με θύματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή τους βοηθό.

Ο Γεωργιανός που μεταφέρθηκε χθες (18.05.2021) από τον Έβρο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζει συνεχώς, με αδιάφορο ύφος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών και τη δολοφονία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η ανάκρισή του συνεχίζεται. Τον 36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι ενώ η ληστεία στο Πικέρμι έγινε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ήδη από χθες η 11η τακτική ανακρίτρια έχει εκδόσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη. Ο Γεωργιανός αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κι αφού εκτελεστεί το ένταλμα θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News