Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Μηλιά: «Πνιγμένο» στις λακκούβες και τα χόρτα το χωριό (ΦΩΤΟ)


Δραματική είναι η κατάσταση στη Μηλιά, με τις λακκούβες να έχουν κατακλύσει τους δρόμους του χωριού και την καθημερινότητα να εκπέμπει σήμα κινδύνου. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη, καθώς οι λακκούβες έχουν πάρει διαστάσεις "γίγας".

Την ίδια στιγμή, το Καϊνάκι της Μηλιάς χρειάζεται άμεσες παρεμβάσεις, όπως καθαρισμός των χόρτων, καθαριότητα και συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού. Όπως μας αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, η Μηλιά δεν έχει κάποια παιδική χαρά και το Καϊνάκι είναι το μοναδικό μέρος που μπορούν να πάνε με τα παιδιά τους, γι' αυτό θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον Δήμο Αλμωπίας.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Μηλιά είναι ένα από τα χωριά που αναπτύσσεται έντονα ο εθελοντισμός μέσα από αξιέπαινες δράσεις του τοπικού Συλλόγου. Ωστόσο, ο εθελοντισμός από μόνος του δεν είναι δυνατόν να λύσει τα προβλήματα ενός χωριού, τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα.







 

3 σχόλια:

  1. οι αντιδήμαρχοι είναι απασχολημένοι με δικές τους δουλειές.Περιμένετε να αφήσουν αυτές και να τρέχουν για το Δήμο? έλεος !!! Όλα δικά σας τα θέλετε.Επειδή πληρώνονται με δημοτικά χρήματα σημαίνει ότι θα είναι και σκλάβοι του Δήμου? για έξτρα εισόδημα πολλοί μπλέκουν με τα κοινά, όχι για να θυσιαστούν για το καλό του τόπου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βρισκόταν μόνο αυτό το χωριό σε αυτή την κατάσταση..! Νομίζω σε όποιο χωριό και αν πας δεν απέχει πολύ η εικόνα του σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Κανένας μα κανένας δήμαρχος δεν ήταν άξιος να μεριμνά ανελλιπώς για τις "συντηρήσεις" και οτιδήποτε αφορά την "Δημοτική Αρχή". Για κάποιο λόγο, συστηματικά παρουσιάζεται ένα σοβαρό ζήτημα στο κομμάτι της διοίκησης-οργανωσης και ανάληψη ευθυνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News