Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Δ. Μπίνος: «Ερασιτεχνισμός και προχειρότητα στη διαχείριση της άρδευσης»


Για ερασιτεχνισμό και προχειρότητα κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Ράδιο Αλμωπία 97,1 "Μικρόφωνο στην Κοινωνία" και τους δημοσιογράφους Πέτρο Σαμάνδη και Σταύρο Βαφειάδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στα ζητήματα της άρδευσης και υπογράμμισε ότι από τότε που ανέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει καταφέρει ούτε καν να αναθέσει σε εργολάβο για τη συντήρηση των γεωτρήσεων, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να έχουν συσσωρευτεί και η ήδη δύσκολη καθημερινότητα των αγροτών να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Όπως είπε, επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τα αγροκτήματα της Αλμωπίας, όπου συνομιλεί με αγρότες και διαπιστώνει δυστυχώς ότι δεν υπάρχει καμία ετοιμότητα από τον Δήμο Αλμωπίας.

Ενδεικτικό παράδειγμα, που αποτελεί και μνημείο αδιαφορίας, είναι ο τσιμενταύλακας του Γαρεφείου που παραμένει δύο χρόνια διαλυμένος, με αποτέλεσμα οι αγρότες να αναγκάζονται να μην χρησιμοποιούν φυσικό νερό, αλλά νερό από γεωτρήσεις, κάτι που συνεπάγεται μεγάλο κόστος.

4 σχόλια:

  1. Ορμα Πέλλας πλήρης εγκαταλείψει από την δημοτική αρχή.. Δύο χαλασμένες πομονες τέλη Μαΐου και ποτιζουμε με τα βυτια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι βιαστικός να μιλήσεις για εγκαταλειψη

      Διαγραφή
  2. Ξεχνάτε και τα δικά σας κύριε μπινο 3 χρόνια στο μεγαπλατανο κάθε χρόνο από την τσέπη μας βάζαμε λεφτά για τους δημοτικές πομονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπινο θα λετε και θα κλαιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News