Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Η χειρότερη εικόνα που είδαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι


Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, λίγες ώρες μετά την εισβολή των ληστών και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Στο σπίτι έφτασαν τέσσερις αστυνομικοί με δύο περιπολικά. Μπήκαν από το ίδιο παράθυρο που είχαν μπει και οι ληστές. Το τζάμι ήταν άθικτο, ξεβιδωμένο ολόκληρο και ακουμπισμένο στο πάτωμα του υπογείου, με τριγύρω πεταμένες βίδες σύμφωνα με όσα παρουσίασε το MEGA.

Με τα όπλα προτεταμένα άρχισαν να ελέγχουν τους ορόφους προσεκτικά και ανεβαίνοντας τις σκάλες. Ήταν τότε που είδαν τον σκύλο κρεμασμένο στη κουπαστή με το λουρί του.

Το πρώτο που είδαν μόλις έφτασαν στη σοφίτα ήταν τον μωρό. Τους κοιτούσε στα μάτια. Δεν έκλαιγε καθόλου. Ήταν πάνω στο κρεβάτι του ζευγαριού και ακουμπούσε τα χεράκια του στη μέση της νεκρής μητέρας του. O σύζυγος, ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, δεμένος με ταινία στο λαιμό, τα μάτια και το στόμα και με σπάγκο στα χέρια και τα πόδια, μπροστά, σε εμβρυική στάση.

Η γυναίκα του ήταν μπρούμυτα, στη μέση του κρεβατιού, δεμένη στο λαιμό με τη μπλούζα της και με ένα άλλο κομμάτι ύφασμα, στα χέρια πισθάγκωνα.

Όπως μάλιστα, φέρονται να είπαν σε συναδέλφους τους αστυνομικούς, όσες φρικτές εικόνες κι αν έχουν δει όσα χρόνια υπηρετούν στο σώμα, το μωρό, πάνω στη νεκρή μητέρα του, είναι η χειρότερη που έχουν ποτέ αντικρίσει.

Είδε το πρόσωπο του δολοφόνου της Καρολάιν

Ο ένας από τους αστυνομικούς, έπεσε στα γόνατα δίπλα στον πιλότο, πήρε το μαχαίρι συναδέλφου του και του έκοψε την ταινία και το σχοινί για να τον απελευθερώσει. Ο 32χρονος ήταν σε κατάσταση πανικού. Το κινητό ήταν κι αυτό κάτω και ανοιχτό. Όπως τους είπε, το είχε στη φόρτιση πάνω στο κομοδίνο που ήταν δίπλα του και κατάφερε να το ρίξει κάτω, τραβώντας το καλώδιο. Τους είπε για το κουτί της Μονόπολης και τα λεφτά, αλλά όλο το σπίτι ήταν άνω κάτω.

Σύμφωνα πάντως, με τις πληροφορίες του MEGA οι αστυνομικοί φρόντισαν πολύ γρήγορα να απομακρυνθούν τόσο οι ίδιοι όσο και ο 32χρονος πατέρας με το μωρό του, προκειμένου να αφήσουν το χώρο του εγκλήματος ανέπαφο για τις έρευνες από τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών που ακολούθησαν.

Μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο πιλότο, σύρθηκε κοντά στη γυναίκα του και την ακούμπησε. Όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι δεν ήταν πια στη ζωή, πήγε κοντά στο μωρό, το πήρε στην αγκαλιά του και το άφησε μόνο όταν βγήκε από το σπίτι για να ξεκινήσουν οι έρευνες από τους αξιωματικούς.

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος πιλότος, πρόλαβε και είδε το πρόσωπο ενός εκ των τριών δραστών, εκείνου που σκότωσε τη γυναίκα του, όταν εκείνη, παλεύοντας μαζί του, του τράβηξε και του έβγαλε τη κουκούλα. Οι λεπτομέρειες αυτές, βοήθησαν στο να γίνει το σκίτσο με την εικόνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News