Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Να ζείτε την κάθε στιγμή, μην αφήνετε τίποτε για το αύριο»


Συγκλονίζει η κυρία Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, της νεαρής φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο. «Αγαπήστε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Μην αναβάλλετε τίποτε για το αύριο. Ό,τι σας έρθει στο μυαλό σας, κάντε το πράξη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση της στο facebook.

Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την καταδικαστική απόφαση για τους δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος εναντίον της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο, η κυρία Κούλα Αρμουτίδου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καλεί τους πάντες να αγαπήσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Κάθε άνθρωπος, δυστυχώς, σ’ αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής σηκώνει από έναν Σταυρό. Σε άλλους ανθρώπους αυτός ο Σταυρός είναι πολύ βαρύς και σε άλλους πιο ελαφρύς. Η πορεία προς το Γολγοθά είναι δρόμος που σου κόβει την ανάσα. Λιγοψυχείς, πέφτεις σηκώνεσαι, ξαναπέφτεις, ξανασηκώνεσαι και στο τέλος πέφτεις εντελώς και τότε χρειάζεσαι πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να μπορέσεις να κουβαλήσεις αυτόν τον μαρτυρικό Σταυρό του μαρτυρίου.

Δεν υπάρχουν βοηθοί, συμβοηθοί, συνέταιροι σ’ αυτόν τον μαρτυρικό ανήφορο, σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο, μόνον εσύ και ο πόνος σου παρέα. Κανένας μέτοχος στον πόνο. Όλοι είναι από μακριά. Κανείς δεν τον αντέχει αυτόν τον πόνο.

Για αυτό ίσως η Ανάσταση να κρύβει την Ελπίδα. Ίσως η Ανάσταση να φέρει το φως στις ψυχές μας. Ίσως η Ανάσταση δεν επελέγη τυχαία να γιορτάζεται μέσα στην Άνοιξη. Ίσως με την Αναγέννηση της φύσης να έρθει και η Αναγέννηση στις ψυχές μας.

Κόσμε, κόσμε, ΖΗΣΤΕ, ΑΓΑΠΗΣΤΕ. Να ζείτε την κάθε στιγμή. Μην αφήνετε τίποτε για το αύριο. Το αύριο μπορεί να νομίζετε ότι είναι κοντά σας, δεν είναι, φαντάζει πολύ μακρινό.

Αγαπήστε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Μην αναβάλλετε τίποτε για το αύριο. Ό,τι σας έρθει στο μυαλό σας, κάντε το πράξη. Πείτε σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι είναι μοναδικά και αναντικατάστατα. Πιστέψτε με… Ίσως έρθει μια μέρα που άλλοι αποφάσισαν για σένα χωρίς εσένα και να αφήσεις στη μέση πολλά που δεν ολοκληρώθηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News