Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Μήνυμα σε όλο τον κόσμο από το υπέροχο Σούνιο - Ο τουρισμός ανοίγει ξανά


Τις λεπτομέρειες για το «ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού» ανακοινώνει αυτή την ώρα ο αρμόδιος υπουργός, Χάρης Θεοχάρης, στο Σούνιο.

Στην ειδική εκδήλωση γίνεται και η παρουσίαση της φετινής καμπάνιας του ΕΟΤ από τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

Όλα αυτά την ώρα που οι επιχειρήσεις του τουρισμού στην χώρα μας βρίσκονται σε… πυρετώδεις ρυθμούς για το άνοιγμα που γίνεται επίσημα τις επόμενες ώρες, με τις ελπίδες όλων να είναι πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλύτερο από το περσινό, με «όπλο» βέβαια και τους εμβολιασμούς.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε και μια σειρά από προωθητικά σποτ για τον τουρισμό, στα οποία πρωταγωνιστούν ξένοι πολίτες και τούς τίθεται η ερώτηση «τι θέλεις», με τις απαντήσεις τους να ποικίλλουν, μεταξύ της ιστορίας της Ελλάδας, των εκπληκτικών τοπίων, του φαγητού και όχι μόνο.

Όλα τα σποτ «κλείνουν» με το σύνθημα «All you want is Greece».

1 σχόλιο:

  1. η υγεία είναι πάνω απ όλα.Ανοίγουμε με προσοχή και εκτιμώντας τους επαγγελματίες που τηρούν τους κανόνες.Και αποφεύγοντας αυτούς που δεν τους τηρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News