Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Αριδαία: Πως ζήσαμε την περσινή Ανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)


Το περσινό Πάσχα ήταν πολύ διαφορετικό για τους πιστούς, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε στην εκκλησία τη Μεγάλη Εβδομάδα, ούτε έκαναν Ανάσταση, λόγω του κορονοϊού.

Φέτος, έστω και νωρίτερα, έστω και με μέτρα προστασίας, θα καταφέρουμε να ακούσουμε το "Χριστός Ανέστη" και τις καμπάνες να χτυπούν για το χαρμόσυνο γεγονός.

Την περσινή Ανάσταση τη μετέδωσε ζωντανά το Aridaia News απευθείς από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Αριδαίας. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς οι ναοί ήταν άδειοι από κόσμο.

Δείτε το βίντεο καθώς επίσης και φωτογραφίες από την Ανάσταση του 2020, με την ελπίδα ότι δεν θα ζήσουμε ξανά ανάλογες στιγμές... .















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News