Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

Τι να κάνεις τη σάλτσα που περίσσεψε


Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει να πετάνε φαγητό, κάποιες φορές όμως αυτό μοιάζει αναπόφευκτο.

Όπως όταν η συνταγή καλεί σε μία κούπα σάλτσα ντομάτας, η συσκευασία περιέχει όμως πολύ μεγαλύτερες ποσότητες.

Ή όπως όταν η σπιτική σος που με τόσο κόπο ετοιμάσαμε περίσσεψε και ο κάδος μοιάζει μονόδρομος.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις η μαγειρική σοφία υποδεικνύει έναν άλλο δρόμο, την κατάψυξη κάθε συσκευασμένου ή μαγειρεμένου περισσεύματος.


Ρίχνουμε την πεντανόστιμη σος που ετοιμάσαμε σε μια παγοθήκη και έχουμε έτοιμη σάλτσα για την επόμενη φορά.

Όταν παγώσει καλά η σάλτσα, μπορούμε να τη βγάλουμε από τη θήκη, βάζοντας τα παγάκια σε μια σακούλα τροφίμων για κατάψυξη.

Την επόμενη φορά θα αποδειχτεί χρυσός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News